Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak daha zengin hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, can bulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza, yaratıcılık gerektiren işlerinize veya ilişkilerinize biraz daha fazla renk getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak gururlu bir hayat süreceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada merdivenin en tepesine çıkmak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak onu borçtan kurtaracağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine inanılır.

Rüyada en üst kata çıkmak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ağacın en tepesine çıkmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments