Rüyada geminin en üstünde olmak

Rüyada geminin en üstünde olmak daima afiyette olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, çok zor bir duruma düşeceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, rakiplerin üzüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada geminin en üstünde olmak işlerinin istediği gibi olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Rüyada binanın en üstünde olmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde gemiler görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına inanılır.

Rüyada kendini deniz üstünde gemide görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments