Rüyada binanın en üstünde olmak

Rüyada binanın en üstünde olmak gelirinin giderinden fazla olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kötü yönde hareket edeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada binanın en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki tüm sorunları kolayca çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

Rüyada binanın en üstünde olmak kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada binanın en üst katında olmak karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada binanın en üstüne çıkmak yüksek mevkilere getirileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en tepesine çıkmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada geminin en üstünde olmak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments