Rüyada merdivenden düşen birini görmek

Rüyada merdivenden düşen birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, helal rızık elde edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada merdivenden düşen birini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize ağırlık vereceğiniz süreçtesiniz.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada merdivenden düşürülmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek birçok dertle muhatap olacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, daima afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, barış ve sevgi içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek ilerleyemeyeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalettir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments