Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Siz dahil herkes belli konularda niçin anlaşılamayacağı üzerine fikirlerini beyan konusunda yarış içerisinde olabilir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, onun zamanını çalacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments