Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, rahat şekilde yaşayacağına, geçim derdinin biteceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek gördüyseniz:

  • Açılmayan telefonlar, ödenmeyen borçlar, geç kalınan randevular v.b konular söz konusu olabilir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine inanılır.

Rüyada merdivenden düşeni görmek ufkunun açılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments