Rüyada merdivenden düşürülmek

Rüyada merdivenden düşürülmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden düşürülmek gördüyseniz:

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düşüp ölmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, konforundan da ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek çok iyi mevkilere geleceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşürülmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments