Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşürülmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, ele geçen kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek maddi olarak zarar edileceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments