Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, dertlerinin sona ereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments