Rüyada mavi sigara paketi görmek

Rüyada mavi sigara paketi görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi sigara paketi gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada mavi sigara paketi görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, aradaki buzları eriteceğine yorulur.

Rüyada sigara paketi saklamak anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada paketle sigara görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Rüyada paket sigara görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, dileklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek iş yaşantısında hırslanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments