Rüyada paket paket sigara görmek

Rüyada paket paket sigara görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına inanılır.

Rüyada paket paket sigara gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmakta fayda var.

Rüyada iki paket sigara görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Rüyada sigara paketi bulmak güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada sigara paketi toplamak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir paket sigara görmek mallarının artacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yeni bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada sigara paketi vermek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments