Rüyada paketle sigara görmek

Rüyada paketle sigara görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, hasta ve zor geçireceğine, hüsrana uğratacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada paketle sigara gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise kaybetme riskiniz artacak.

Rüyada bir paket sigara görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada boş sigara paketi görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına alamet eder.

Rüyada paket paket sigara görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sigara paketi saklamak konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada birinden sigara paketi almak rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada sigara paketi satın almak eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada paketle sigara görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments