Rüyada dolu sigara paketi görmek

Rüyada dolu sigara paketi görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dolu sigara paketi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler yanlış yönlendirilmiş veya bazı konuları yanlış anlamış olabilirler.

Rüyada dolu sigara paketi görmek yardımcı olmayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi satın almak her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına yorulur.

Rüyada sigara paketi bulmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine inanılır.

Rüyada sigara paketini atmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Rüyada bir paket sigara görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine sigara paketi vermek konfor içinde olacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki paket sigara görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments