Rüyada cebinde sigara paketi görmek

Rüyada cebinde sigara paketi görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara paketi gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada cebinde sigara görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara paketi toplamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada birine sigara paketi vermek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketini atmak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden sigara paketi almak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada mavi sigara paketi görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments