Rüyada lağımdan çıkmak

Rüyada lağımdan çıkmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ün salacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada lağımdan çıkmak gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada lağımdan çıkmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım tıkanması görmek aydınlık bir döneme girileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada lağıma düşmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyu görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada lağım suyunda boğulmak güzel günlere kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım görmek parasının ve canın güvende olacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına işarettir.

Rüyada lağım suyuna batmak evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazançların artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments