Rüyada lağıma düşmek

Rüyada lağıma düşmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kariyer planının altüst olacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Rüyada lağıma düşmek gördüyseniz:

  • Siz dinginliği sağlamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada lağım içine düşmek kısa süreli hastalık yaşamasına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada lağıma düşmek sevindirici şeyler duymaya, ettiği zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek çareye ve çözüme ulaşacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına işarettir.

Rüyada lağımlı suya düşmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna düşmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulur.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada lağım çukuruna düşmek kazancının günden güne arttıracağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyu yutmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments