Rüyada lağım suyunda boğulmak

Rüyada lağım suyunda boğulmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Rüyada lağım suyunda boğulmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağımda boğulmak çok rahat bir döneme gireceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet eder.

Rüyada lağım suyuna düşmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyuna girmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Rüyada lağım suyu görmek güveninin artacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına inanılır.

Rüyada lağım suyuna batmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada lağım suyunda yürümek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments