Rüyada lağıma düşüp çıkmak

Rüyada lağıma düşüp çıkmak allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, alim insanlardan sayılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Tartışmalara başlamadan önce aslen ne istediğinizi bilmenizde fayda var.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağımdan çıkmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına inanılır.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Rüyada lağıma düşen birini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım içinde yüzmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada lağım açmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağıma girmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments