Rüyada lağım görmek

Rüyada lağım görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada lağım gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamların içine çekilebilirsiniz.

Rüyada büyük lağım faresi görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada lağım fare görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere delalet eder.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, elin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağımın içine düşmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada lağım deresi görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah lağım faresi görmek allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Rüyada lağım faresi yemek günahlarına tövbe edeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalettir.

Rüyada lağım açmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments