Rüyada lağım suyu görmek

Rüyada lağım suyu görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyeceksiniz.

Rüyada lağım suyu görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyunda yürümek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunda yüzmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Rüyada lağımlı su görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyu içmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Esra

Rüyamda evimin etrafını lagım suyu basmış eşim çocugum ve lagım suyundan geçmeye çalışırken çocugum lagım suyu olduğunu bilmiyor zevkle yüzüyordu eşimde lagım suyunda bende eşime bagırıyordum… Çocugu çıkart diye..Ben geçmiyorum..ama düşecek gibi oluyorum ayagım içine girip çıkıyor..
Tam düşmeden çıkıyorum … Uzaktan karşıya bakıyor yol görüyorum ordan dolanıyım diye düşünüyorum….. Lagım suyunun kenarında kar birikintileri vardı..Bu nasıl bir rüya