Rüyada lağım suyuna batmak

Rüyada lağım suyuna batmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, onu doyasıya yaşayacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, aksine daha da zorlaştıracağına yorulur.

Rüyada lağım suyuna batmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi ilgilendiren konularda ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada lağım suyuna batmak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağıma batmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağım suyuna düşmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada lağım suyu görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Rüyada lağım suyunda yürümek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Rüyada lağımlı suya düşmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyuna girmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Rüyada lağım suyu yutmak zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments