Rüyada kurşun vurulduğunu görmek

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi kayıpların olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, alkış alacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun vurulduğunu gördüyseniz:

  • Fırsat bulabilirseniz yarışmalara katılmayı denemelisiniz.

Rüyada kurşun vurulmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına inanılır.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek şansın yüze güleceğine, yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak önün açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işarettir.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak stres ve sinirden uzak durulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla göğsünden vurulmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kurşunla ayaktan vurulmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments