Rüyada tek kurşunla vurulmak

Rüyada tek kurşunla vurulmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Rüyada tek kurşunla vurulmak gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak işlerinin ters gideceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına delalettir.

Rüyada tek kurşun görmek boş kuruntularla uğraşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine tabir olunur.

Rüyada karnından kurşunla vurulmak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak kıdem atlayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göğsünden kurşunla vurulmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kurşunlanarak vurulmak ters giden olayların düzeltileceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, malının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments