Rüyada kurşun vurulmak

Rüyada kurşun vurulmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada kurşun vurulmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin problemlerin üretkenliğinizi etkilemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kurşun vurulduğunu görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada başından kurşunla vurulmak ömrün uzun olmasına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşun yemek vurulmak hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak imkânların günden güne azalacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada kolundan kurşunla vurulmak yüksek mevkilere getirileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayaktan kurşunla vurulmak sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments