Rüyada asansörle en üst kata çıkmak

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız zorluklar getirebilir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak yeni iş fırsatları yakalayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada en üst kata çıkmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst kattan ev almak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada en üst kata taşınmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada en üst katta oturmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada en üst kat görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak gelirinin daimi olacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments