Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, zenginliği bulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, kötü haberler alınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin söyleyeceği veya söylediği şeyler , ileride pişmanlık duyacağınız duygusal tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak uğradığı zararın telafi edileceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kata çıkmak bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle yükseklere çıkmak herhangi bir zarara uğranmayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments