Rüyada en üst kat görmek

Rüyada en üst kat görmek ister istemez çok üzüleceğine, hatalarını düzelteceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada en üst kat gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Rüyada en üst kata taşınmak güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine tabir olunur.

Rüyada en üst katta oturmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada en üst kat görmek zinde kalacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada en üst kata çıkmak kazançlı işlere gireceğine, huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada en üst kattan ev almak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işaret eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments