Rüyada asansörle üst kata çıkmak

Rüyada asansörle üst kata çıkmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak gördüyseniz:

  • Akıllıca fikirler üreterek sizi yepyeni ufukların açılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalettir.

Rüyada asansörle üst kata çıkmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, husumetlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada asansörle yanlış kata çıkmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada en üst kata çıkmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada üst kata çıkmak aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada üst katlara çıkmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada en üst katta oturmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments