Rüyada en üst kattan ev almak

Rüyada en üst kattan ev almak kişisel problemlerini çözeceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, gerekirse özür dileneceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Rüyada en üst kattan ev almak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Rüyada en üst kattan ev almak hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, büyük bir sorun oluşacağına işarettir.

Rüyada en üst kat görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Rüyada en üst katta oturmak özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine işarettir.

Rüyada en üst kata çıkmak sevinçli haberlere, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada en üst kata taşınmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine alamet eder.

Rüyada üst kat ev görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments