Rüyada en üst katta oturmak

Rüyada en üst katta oturmak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, prestij sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada en üst katta oturmak gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada en üst katta oturmak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak çok büyük paralar kazanacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en üst kata çıkmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada en üst kattan ev almak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada en üst kata taşınmak karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada en üst kat görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst katta oturmak ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments