Rüyada asansörden aşağı inmek

Rüyada asansörden aşağı inmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, verimin kaçacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada asansörden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, çıkmaza düşeceğine inanılır.

Rüyada asansörle aşağı inmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada asansör aşağı inmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı inmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle aşağı düşmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada asansörden aşağı düşmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments