Rüyada asansör aşağı inmek

Rüyada asansör aşağı inmek sonunda maddi zarara gireceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Rüyada asansörle aşağı inmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada asansörle aşağıya inmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına inanılır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet eder.

Rüyada asansörden aşağı inmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine rivayet eder.

Rüyada asansör aşağı inmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalettir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulur.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments