Rüyada asansörle hızla aşağı inmek

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek dolayısıyla geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına yorulur.

Rüyada asansörden hızla inmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada yokuş aşağı hızla inmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızla merdiven inmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızla merdivenden inmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri hızla inmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada merdivenden hızla inmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, mali krize gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments