Rüyada asansörle aşağı inmek

Rüyada asansörle aşağı inmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada asansörle aşağı inmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Rüyada asansörden aşağı inmek malına gelecek zarara, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada asansör aşağı inmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına inanılır.

Rüyada asansörden aşağı düşmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments