Rüyada asansörden aşağı düşmek

Rüyada asansörden aşağı düşmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, gönül sızılarının dineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada asansörden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada asansörle aşağı düşmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işarettir.

Rüyada asansörle aşağıya düşmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada asansörden aşağı düşmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada asansör aşağı inmek sorunlarının ortadan kalkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada asansörle aşağıya inmek hak yemeyeceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle aşağı inmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments