Rüyada asansörle aşağıya inmek

Rüyada asansörle aşağıya inmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, getirisinden daha fazla olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma ya da düzenleme konusunda yapacak çok şeyiniz olmayabilir.

Rüyada asansörle aşağı inmek daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı inmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansör aşağı inmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle aşağıya inmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansörle aşağı indiğini görmek sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle aşağı düşmek rızkının genişleyeceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments