Rüyada komşunun dükkanını görmek

Rüyada komşunun dükkanını görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun dükkanını gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada komşunun dükkanını görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan komşusu görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada dükkan komşusunu görmek kazanç elde edeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda yılan görmek mutsuz ve üzgün olacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına yorulur.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak büyük atılımların yapılacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dükkanı büyütmek ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada dükkanı açmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Celal

Rüyada yan komşum gece dükkanıni kitlemesi ne anlama geliyor saygılar