Rüyada dükkanda yılan görmek

Rüyada dükkanda yılan görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına işarettir.

Rüyada dükkanda yılan gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada dükkanda yılan görmek maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada toka dükkanı görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada satılık dükkan görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada çikolata dükkanı görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanda uyumak işlerdeki verimin artacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elbise dükkanı açmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada mal dolu dükkan görmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı dağınık görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments