Rüyada yıkılan dükkan görmek

Rüyada yıkılan dükkan görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, her zaman neşeli olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalettir.

Rüyada yıkılan dükkan gördüyseniz:

  • Kafanız fantazilerle dolu olabilir diğer konular size sıkıcı gelebilir.

Rüyada dükkanın yıkıldığını görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada yıkılan dükkan görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kırtasiye dükkanı görmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada satılık dükkan görmek kurtuluşa kavuşacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının dükkanını görmek uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada dükkan aldığını görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir dükkan görmek anne baba ile ters düşüleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments