Rüyada kuyumcu dükkanı açmak

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak fakirliğinin biteceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Rüyada kuyumcu dükkanları görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada boş kuyumcu görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada kuyumcu görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyumcu olmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, çarelere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments