Rüyada dükkanı açmak

Rüyada dükkanı açmak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına işarettir.

Rüyada dükkanı açmak gördüyseniz:

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada dükkan açmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada takı dükkanı açmak layık olduklarına sahip olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı dükkanı açmak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada lokum dükkanı açmak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuaför dükkanı açmak bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada sarraf dükkanı açmak kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir dükkan açmak çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments