Rüyada dükkanı büyütmek

Rüyada dükkanı büyütmek hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada dükkanı büyütmek gördüyseniz:

  • Haddini aşan cümleler, ağızdan kaçan laflar veya sert cümleler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada dükkanın büyüdüğünü görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine inanılır.

Rüyada dükkan büyütmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Rüyada dükkanı büyütmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin büyüdüğünü görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına yorulur.

Rüyada bebeğinin büyüdüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun büyüdüğünü görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın büyüdüğünü görmek kimseye minnet etmeyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalettir.

Rüyada elinin büyüdüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments