Rüyada dükkan komşusu görmek

Rüyada dükkan komşusu görmek sosyal konumunun değişeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan komşusu gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada komşunun dükkanını görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada dükkan komşusu görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada dükkan komşusunu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanda satış yapmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada dükkanını kapatmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada züccaciye dükkanı açmak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir dükkana taşınmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments