Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, hayatın kolaylaşacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok dikkat çekeceğine delalettir.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işarettir.

Rüyada kol bacak görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işarettir.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments