Rüyada kol bacak görmek

Rüyada kol bacak görmek kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada kol bacak gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kol bacak görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, düşmanına galip geleceğine alamet eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına delalet eder.

Rüyada kol bacak kesmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments