Rüyada kopmuş kol bacak görmek

Rüyada kopmuş kol bacak görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, çok büyük ses getireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kol bacak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda başarıya doğru hızla yol alıyorsunuz.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek seçkin bir eleman haline geleceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada kol bacak görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopuk kol bacak görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments