Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına, istenmeyen olayların olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Rüyada kopuk kol bacak görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, her şeyin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek ilişkilerin noktalanacağına, hayallerinin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol bacak görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments