Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kolsuz bacaksız adam gördüyseniz:

  • Daha sonra faydası olacağını düşünüyorsanız yedek planlar yapmanızda fayda var.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek tövbe etmeye, zor zamanların çok eskide kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine rivayet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kolu bacağı kopmuş görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments