Rüyada kolsuz bacaksız görmek

Rüyada kolsuz bacaksız görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız gördüyseniz:

  • Bazı konuların gelişimi veya ilerlemesi konuyu ilgilendiren herkesin görüşlerine bağlı olabilir.

Rüyada kolları bacakları olmayan birini görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan birini görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına alamet eder.

Rüyada kopuk kol bacak görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kol bacak görmek o kişiye zararının dokunacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kol bacak kesmek siparişlerinin çoğalacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek evlerindeki huzurun artacağına, para sıkıntısının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kopmuş kol ve bacak görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments