Rüyada kırık kol ve bacak görmek

Rüyada kırık kol ve bacak görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık kol ve bacak gördüyseniz:

  • Hadiseyi zorlamamak yararınıza olabilir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bacağının kırık olduğunu görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı kırık görmek üçüncü gözünün açılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık at görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına tabir olunur.

Rüyada bacağını kırık görmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kırık birini görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada birini kolu kırık görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek eğitim hayatında başarıların artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments